Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Normativa del blog

Compartim compromisos en el blog

  1. Aquest blog és un espai d’opinió de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, on vull expressar-me en relació amb diversos temes.
  2. Setmanalment hi escriuré una entrada i la penjaré, per terme general, els dilluns. Així almenys ho intentaré.
  3. Si voleu intervenir en forma de resposta als articles publicats o com a reflexions relacionades amb els temes d’aquest blog, agrairia la identificació de les persones que escriviu, tenint en compte l’escassa credibilitat dels comentaris anònims.
  4. Podeu expressar qualsevol opinió sempre que respecteu les persones, ja siguin l’autor del blog, els comentaristes o tercers.
  5. No em comprometo a contestar tots els comentaris. Però ho intentaré.
  6. El blog vol compartir en tots els sentits, i per això hi ha un espai en què, amb el títol “Per mirar i escoltar”, hi penjaré vídeos o àudios que m’agradin i vulgui compartir. Però també hi ha l’espai “Per menjar”, que ens porta al blog d’un bon amic, l’Armindo, on trobarem tacte, gust i olfacte de coses que de ben segur ens agraden.
  7. El blog no admet publicitat encoberta.
  8. Em reservo el dret d’eliminar les intervencions que no compleixin aquesta normativa, especialment aquelles que no respectin les persones, les organitzacions o les institucions o aquells que no estiguin relacionats amb els temes tractats.
  9. TOTS ELS COMENTARIS es moderaran abans de veure’s publicats al blog i aquells que no compleixin algun dels punts anteriors no es publicaran.  
Advertisement